Yeti Oak Dunjakke

  • Salgsannonce ID: 99763103

  • 17 views

kr 1.800,00

Højbjerg, Danmark

Ny

okt 10

22701707

Kontakt sælger

Salgsannonce Beskrivelse

Jakken er aldrig brugt og stadig med tag på. (Jeg har fået jakken som gave, men jeg har gorilla-lange arme og det passer ikke sammen med Yeti.)

Følgende tekst er kopieret fra Eventyrsport:

Oak er en hårdhudet outdoor-jakke fra Yeti, designet til brug i de høje bjerge eller andre steder, hvor der er tørt og meget koldt.

Oak er syet i ripstop nylon, og på skuldrene sidder der Cordura® nylon, som er vandtæt, og som beskytter mod rygsækseler. De brede, H-formede kanaler er fyldt med CrystalDown™, udsøgte europæiske gåsedun med en fyldkraft på 700+. Tallet er et udtryk for isoleringsevnen i forhold til vægten, og 700 ligger i den høje ende af skalaen.

Hætten er aftagelig og justerbar, og den kan lukkes godt op foran ansigtet. Den er kombineret med en høj, dunforet krave med fleece på indersiden. Frontlynlåsen er 2-vejs, og der er justering i både ærmer og underkant. Oak har to lommer på indersiden, heraf en til en flaske. Der er desuden tre yderlommer, hvoraf den ene også fungerer som paklomme. Husk i den forbindelse, at Oak ikke har godt af at bliver opbevaret komprimeret. Skal du ikke lige bruge den, så hæng den op eller put den i en rummelig opbevaringspose.

Detaljer:

Ripstop nylon

Vandtæt Cordura® nylon på skuldrene

CrystalDown™

H-boks konstruktion

Aftagelig og justerbar hætte

2-vejs lynlås

2 inderlommer

3 yderlommer

Mand

X-Large

Yeti

Dun

Tilføj en anmeldelse