Hanwag Tatra Wide Lady GTX

  • Salgsannonce ID: 13204336

  • 13 views

kr 500,00

Virum, Danmark

Let-brugt

maj 14

27502554

Kontakt sælger

Salgsannonce Beskrivelse

 

En god og robust vandrestøvle fra tyske Hanwag. Støvlen er lavet med mere plads fortil, især til storetåen. Den er syet i kraftig, vokset nubuck, der er foret med Gore-Tex®, så den er både vandtæt og åndbar. Husk dog, at læderet skal være godt imprægneret, hvis membranen skal virke. Der er anvendt et minimum af sømme, hvilket giver øget styrke, og for at beskytte støvlen mod skarpe sten er der gummi på hæl og tå. Kanten af skaftet er polstret og lidt blødere, så du ikke får ømme ben af kanterne. Snøringen går langt ud på foden, og der er låseøjer placeret sådan, at du får et ekstra træk om hælen, så støvlen følger godt med. Låseøjerne gør, at du kan snøre skaft og fod uafhængigt.

 

Sålen er en Vibram® AW Integral, der indeholder stødabsorbering og svangstøtte og et groft mønster i ydersålen, så du står godt fast. Den halvstive sål giver et godt rul og afvikling af dine skridt, så du kan gå i mange timer uden at få trætte fødder i utide. 

 

Detaljer: Ekstra plads til tæerne, Vokset nubuck,  Gore-Tex®, Blød kant på skaftet, Gummiforstærkninger, Vibram® AW Integral, Stødabsorbering, Svangstøtte.

 

Farve: Brun

 

Størrelse: EU 40/UK 6.5. Indersålen måler 26,3 cm fra hæl til tå.

 

Støvlerne har kun været brugt på to weekendture, og sælges da størrelsen ikke passer.

 

Kvittering haves.

 

Kvinde

40

Hanwag

Tilføj en anmeldelse